Surprisereizen met Eastpackers

Klaar voor het ultieme avontuur? Naar het vliegveld zonder dat je weet waar de reis naar toe gaat? Een onbekende stad écht leren kennen, op je eigen tempo, met tips van de Eastpackers reisleiders? Het is mogelijk met SurprEAST: het verrassingsconcept van Eastpackers. 

Je eigen gezelschap
Laat je verrassen

Basic of luxe

Onverwachte bestemmingen
De laagste prijs
Veel tips 
Hoe werkt het?

Je wilt weg, maar je weet niet waarheen. Of je wilt je graag laten verrassen. Onbekende plekken ontdekken. Het grote avontuur opzoeken. Met SurprEAST komen jouw avontuurlijke reisdromen uit.  

Dankzij SurprEAST biedt Eastpackers maximale flexibiliteit. Je kunt weg op elke dag van het jaar, met één vriend(in) of in een grotere groep. Jij vertelt ons wat je leuk vindt, bepaalt wanneer je weg wilt en wie je meeneemt. Wij bepalen de rest en verrassen je één dag voor vertrek door je bestemming te onthullen.

Je betaalt bovendien de allerlaagste prijs. Een SurprEASTrip van 3 dagen (twee overnachtingen) is al mogelijk voor een vaste prijs van € 204 per persoon. Elke dag extra kost € 25. En als je vijf dagen of langer gaat, bezoek je altijd minimaal twee verschillende steden. Je kunt jouw reis nog specialer maken door als verrassing een museum, concert of escape room bij te boeken, passend bij jouw interesses.

SurprEAST verrast je bovendien niet alleen met de laagste prijs en een onbekende bestemming, maar ook met tal van suggesties om je tijd in het bestemmingsland zo goed mogelijk te benutten. Als SurprEAST deelnemer krijg je toegang tot onze Travefy reisapp. Hierin vind je tips voor activiteiten, restaurants, café’s, excursies, self-guided stadswandelingen en nog veel meer. Zo haal je nog meer uit jouw reis, en zul je je nooit vervelen.

Bestemmingen
Data & Prijzen
Goed om te weten
Bereken je prijs

Inclusief

  • Heen- en terugreis
  • Transfers tussen steden
  • Chille accommodaties
  • Off the beaten track trips
  • Eigen app met reistips
  • Helpdesk vóór en tijdens je trip
  • Toerismebelasting en brandstofheffingen
  • CO₂ compensatie voor alle vluchten

Gezien in Columbus Magazine

Columbus Magazine 97 (feb 2021)
Columbus Magazine 97 (feb 2021)

Lees meer over onze bestemmingen

Meer weten over onze surprisereizen?

We helpen je graag!

070 262 0000

FAQ

Wat gebeurt er na mijn boeking?

We gaan direct aan de slag met het boeken van jouw verrassingsreis. Uiterlijk 3 weken voor vertrek ontvang je van ons een e-mail met informatie over de luchthaven waar je van vertrekt en het tijdstip dat je hier aanwezig moet zijn. Tevens ontvang je informatie over het algemene weerbeeld op je bestemming. Ongeveer 24 uur voordat je op het vliegveld moet zijn, ontvang je van ons een e-mail met je boarding card(s) en alle praktische informatie over jouw reis.

Kan ik tijdens de reis hulp of advies krijgen?

Ja. Wij laten je nooit aan je lot over. Via de reisapp sta je altijd in contact met onze reisspecialisten. Je kunt ook tijdens je verblijf vragen om tips of advies. We kunnen ook lokaal transport voor je boeken, zoals een trein- of busticket, of een activiteit. Je ontvangt altijd zo snel mogelijk een reactie, maar uiterlijk binnen 4 uur.

Zijn alle bestemmingen veilig?

Eastpackers neemt alle veiligheidsvoorschriften in acht. Je reist nooit naar een bestemming waarvoor een negatief reisadvies geldt. 

Wat onderscheidt jullie van andere aanbieders van Surprisereizen?

Er zijn meerdere aanbieders van verrassingsreizen in Nederland. Als je voor Eastpackers kiest, ga je écht op avontuur. Wij hebben geen winstoogmerk en sturen je dus niet simpelweg naar de goedkoopst beschikbare optie. We stemmen onze keuze bovendien af op jouw reisvoorkeuren. Houd je van natuur, dan krijg je tips voor wandelingen, natuurtochten en actieve uitjes. Houd je van musea, dan sturen we je waarschijnlijk naar een grote stad met een rijk cultureel aanbod. En houd je van uitgaan, dan krijg je van ons extra tips voor een onvergetelijke avond uit. Wij kennen alle bestemmingen door en door en delen deze kennis graag met jou. Je bent uiteraard vrij om de bestemmingen op je eigen tempo en op je eigen manier te ontdekken, maar wij geven je graag tips voor de beste activiteiten, restaurants, café's en excursies. Je kunt bij ons ook heel voordelig escape rooms bijboeken, of tickets voor musea en concerten. Als je vijf dagen of langer weggaat, maken we altijd een combinatietrip voor je: zonder meerkosten bezoek je dan tenminste twee verschillende steden.

Bieden jullie ook surprisereizen aan naar West-Europa?

Met SurprEAST reis je naar één van de voormalig communistische landen in Midden- en Oost-Europa, de Balkan, Kaukasus, Centraal-Azië en voormalige Sovjet-Unie. Omdat deze landen over het algemeen wat minder bekend zijn, is het verrassingseffect alleen maar groter.

Kan ik bestemmingen uitsluiten?

Ja, je kunt zowel individuele steden uitsluiten als een heel land. Als je een heel land uitsluit, hoef je niet apart steden in datzelfde land uit te sluiten. Dus als je bijvoorbeeld Tsjechië uitsluit als bestemming, hoef je niet apart Praag als stad uit te sluiten. Omgekeerd geldt dat als je Praag als stad uitsluit, je mogelijk wel naar een andere stad in Tsjechië reist. 

Wat is inbegrepen bij de prijs?

Inbegrepen zijn je retourreis, transfers tussen bestemmingen als je een reis van meer dan 4 dagen boekt, accommodatie en toegang tot onze reisapp. Als je naar een bestemming reist waarvoor een e-visum nodig is, wordt deze ook vergoed. Niet inbegrepen zijn de kosten voor maaltijden en activiteiten/excursies ter plekke, verzekeringskosten en optionele bagagekosten in het vliegtuig. Deze boek je vanaf 14 dagen voor vertrek apart bij via onze webshop.