fbpx

Vacature: projectmedewerker Reizen

Vacatue: reisleider
5 maart 2018
Vacature: communicatie-adviseur (eenmalig 20 uur)
25 januari 2019

Eastpackers | Stichting UcDean zoekt per september 2018 weer een enthousiaste medewerker Reizen om het bestuur te ondersteunen bij het uitvoeren en ontwikkelen van internationale school,- en studiereizen, rondreizen en masterclasses. Kun je goed zelfstandig werken, ben je initiatiefrijk en kun je accuraat werken onder tijdsdruk? Heb je interesse in, of affiniteit met, landen in Oost-Europa, de Balkan en voormalige Sovjet-Unie en ervaring met (internationaal) projectmanagement? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!

Als projectmedewerker bij Eastpackers voer je onder aansturing van het dagelijks bestuur verschillende werkzaamheden uit die bijdragen aan de missie van de stichting: scholieren, studenten en young professionals laten kennismaken met de geschiedenis, cultuur en maatschappij van de landen tussen de Baltische Zee en de Bosporus. Je werkt vanuit huis, en wekelijks op vrijdag op wisselende locaties in de Randstad, aan het voorbereiden van (studie)reizen, managen van onze internationale (Erasmus+) projecten en ondersteunt het bestuur bij de uitvoering van activiteiten in binnen- en buitenland.

Je draagt zorg voor een nauwkeurige administratie en registratie van deelnemers, stelt inhoudelijke en financiële rapportages op en neemt initiatief om de verschillende doelgroepen van onze stichting te bereiken. Daarnaast ondersteun je bij het ontwikkelen van nieuwe reisconcepten en activiteiten. Je draagt zelfstandig zorg voor communicatie met opdrachtgevers en externe partners en bent in staat om het merk Eastpackers op een enthousiaste, professionele wijze uit te dragen. De werkzaamheden bestaan voor circa 40 % uit administratieve taken, voor 40 % uit het uitvoeren van projecten en voor 20 % uit interne en externe communicatie. Je werkt samen met de projectleider van Eastpackers en de projectmedewerker Erasmus+/vrijwilligerswerk

Concrete voorbeelden van werkzaamheden zijn: het boeken van vervoer en accommodaties voor reizen, het schrijven van achtergrondartikelen ten behoeve van programmagidsen, het maken van factsheets en schrijven van rondleidingen, communicatie met deelnemers, bijhouden van een sluitende administratie, opstellen van overeenkomsten, uitvoeren van promotieactiviteiten en werving van deelnemers en opdrachtgevers. Bij geschiktheid bestaat de mogelijkheid om (opgeleid te worden) om reizen te begeleiden en trainingen te verzorgen.

Functie-eisen

  • Je werkt op hbo of universitair niveau.
  • Je hebt aantoonbaar affiniteit met de doelgroep
  • Je werkt proactief, ordelijk en planmatig.
  • Je hebt kennis van of aantoonbare belangstelling voor de geschiedenis, cultuur en actuele maatschappelijke ontwikkelingen in Midden,- en Oost-Europa, de Balkan, Kaukasus, Rusland en/of Centraal-Azië.
  • Je hebt bij voorkeur een studie afgerond in geschiedenis, (oost)-Europa studies, politicologie, geografie of verwante disciplines.
  • Je kunt goed werken met deadlines en pakt werkzaamheden proactief snel op.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels. Aanvullende talenkennis is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris                                € 9,25 per uur + 8 % vakantietoeslag

Dienstverband                 tijdelijk, met mogelijkheid tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid

Contactduur                     12 maanden, met ingang van september 2018

Aantal uren per week    20 uur

Overige voorwaarden    Mogelijkheid tot deelname aan nationale en internationale trainingsbijeenkomsten & conferenties in het kader van Erasmus+, interne opleiding tot reisbegeleider en trainer                                           

Reageren?

Reageren op deze vacature kan tot 15 juni 2018 door een e-mail met een korte motivatie (max 500 woorden) en je CV (max 2 a4) te sturen naar info@eastpackers.nl. Wij streven ernaar de selectie vóór 30 juni 2018 af te ronden.

Over Eastpackers | Stichting UcDean

Eastpackers werkt aan het verbeteren van de kennis en het begrip van Nederlandse jongeren en young professionals over voormalig communistische landen Midden- en Oost-Europa, voormalig Joegoslavië en de voormalige Sovjet-Unie. Wij richten ons met (studie)reizen, vrijwilligerswerk, uitwisselingen en andere activiteiten op een breed publiek van circa 16 tot 35 jaar. Eastpackers | Stichting UcDean wordt geleid door een bestuur, bestaande uit een projectcoördinator, een projectmanager en een financieel manager. Daarnaast werkt Stichting UcDean met vrijwilligers en freelance reisbegeleiders. Eastpackers | Stichting UcDean heeft geen vast kantoor. Medewerkers werken vanuit huis en op vrijdagen vanuit een flexwerkplek, afwisselend in Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Medewerkers van Eastpackers | Stichting UcDean zijn gedreven, gepassioneerd en sterk gemotiveerd om hun enthousiasme en kennis voor het werkveld over te dragen op leeftijdsgenoten.