1654440285584 ISS 28421 01856.eps 2000 2000

Escape Room Reis 2022

9 - 11 december 2022

De beste escape rooms van Europa in een weekend vól spanning, spelplezier en gezelligheid in de Hongaarse hoofdstad in kerstsfeer.

Max 15 deelnemers
6 escape rooms
Hip Budapest
Directe vluchten
Super lage prijs
Met geldprijs
Alles over deze reis

Ben je fan van escape rooms en toe aan een nieuwe uitdaging? Ga dan mee op de ultieme Eastpackers Escape Room Trip, naar de beste kamers in de bakermat van de escape room: Budapest in Hongarije! Tijdens een weekend bomvol spanning, spel en sightseeing in één van de mooiste steden van Europa speel je niet alleen zes van de beste Escape Rooms, maar leer je de stad ook beter kennen tijdens stadswandelingen, een unieke ‘ruin pub crawl’ en boottocht over de Donau. Eastpackers maakt dit mogelijk vanaf slechts € 339!

Escape Rooms hebben hun oorsprong in oude computerspelletjes, waarin je moet ontsnappen uit een kamer met behulp van aanwijzingen en het oplossen van puzzels met voorwerpen uit de kamer. In 2010 kwam een Hongaar op het idee om dit soort games in het echt te realiseren. De escape room verspreidde zich daarna in rap tempo over de hele wereld: in de VS en ook in Nederland zijn er honderden escape rooms verdeeld over het hele land. Wel is het concept doorontwikkeld: kamers bevinden zich op steeds mooiere locaties waarbij veel aandacht besteed is aan decor en verhaallijnen. Van CSI tot maffia, van Tweede Wereldoorlog tot een bankoverval. Tijdens deze reis speel je allerlei van dit soort scenario’s op heel diverse locaties verspreid door de stad.

Al jaren staat Budapest eenzaam aan de top als de Europese stad met niet alleen de meeste (ruim 150), maar ook de beste escape rooms. Wij maakten een selectie van de allerbeste third en fourth generation kamers. Geen ouderwetse sleuteltjes en slotjes dus, maar high tech elementen, mechanische puzzels en ontspanningsspelen waarin je van kamer naar kamer beweegt.

We spelen voor de lol en de gezelligheid, maar er is ook een competitief element. Elke kamer speel je in een wisselende samenstelling van tussen de 3 en 6 personen. De deelnemer die het beste scoort in de verschillende escape rooms krijgt 50 % korting op deelnemersprijs.

Programma
Data & Prijzen
Kleine lettertjes
Vanaf € 339
Klik om de code te onthullen
E22

Speciale jubileumkorting

 • Inclusief 6 escape rooms
 • Handige vluchttijden
 • Centraal gelegen accommodatie
 • Eigen reisapp tijdens de reis
 • Uitgebreid cultureel programma
 • Inclusief toerismebelasting en brandstofheffingen
 • Hogere korting hoe sneller je boekt

Waarom deze reis boeken?

 • De beste escape rooms

 • Daag jezelf uit tegen andere fans

 • Gezellige groep medereizigers

 • Alle activiteiten én 6 kamers inbegrepen

 • Centraal gelegen super chill hostel

 • Op reis met leeftijdsgenoten

 • Ontdek het mooie Budapest in kerstsfeer

Dit moet je verder weten over deze reis

Wie gaan er mee?

Bij Eastpackers ga je altijd op pad met een leuke groep mensen van ongeveer je eigen leeftijd. Onze reizen zijn gericht op deelnemers van 18 tot circa 37 jaar. De gemiddelde leeftijd op deze reis ligt rond de 29 jaar. Lees hieronder meer over de deelnemers die zich tot nu toe aanmeldden.
7 man
7 vrouw
0 vrij
8 solo
6 samen

Ervaringen

Lees meer reizigerservaringen

Reisleider

Deze reis wordt begeleid door Hans Hindriks. Hans is de oprichter van Eastpackers en maakte sinds 2005 meer dan 150 reizen voor Eastpackers. Op de reizen van Hans weet je bovendien zeker dat je in de leukste restaurants terecht komt, want hij heeft een scherpe neus voor hippe Oostblokhoreca. Voor oude trams, brutalistische gebouwen en obscure dictators mag je hem ook altijd wakker maken. Of houdt hij jou uit je slaap.
Wil je Hans vragen waarom je de Zuidelijke Balkan de laatste onontdekte parel van Europa is? 
hans@eastpackers.nl

FAQ

Meer weten over deze reis?

We helpen je graag!

t 070 262 0000
f facebook.com/eastpackersNL
e info@eastpackers.nl