1654440285584 ISS 28421 01856.eps 2000 2000

Winter Festival Polen

3 | 7 januari 2024

Het jaarlijkse cadeautje van Eastpackers voor vaste én nieuwe reizigers: een festivalweekend in het buitenland met 50 (!) keuze-activiteiten, een groot diner én feest voor een ongelooflijke prijs. Dit jaar gaan we naar Warschau en Krakau in Polen. 

Max 68 deelnemers
Het beste van Eastpackers
Vol verrassingen
Veel winteractiviteiten
Speciale kortingen
Heel veel keuzevrijheid
Alles over deze reis

Vier de start van 2024 met Eastpackers tijdens ons grootste Winter Festival in Polen! We halen vijf dagen lang álles uit de kast in Warschau en Krakau met 50 (!) afwisselende activiteiten en een programma dat helemaal naar jouw wensen is in te vullen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: de jaarlijkse festivalreis van Eastpackers is de voordeligste in ons aanbod 🙂 

Polen heeft alles te bieden voor een geweldige winterse festivalreis. Denk aan: de grootste kerst- en nieuwjaarsmarkten van Europa, geweldige musea, historische binnensteden die mooi zijn verlicht, ijs- en sneeuwpret en natuurlijk heerlijk eten en drinken voor een verrassend goede prijs.

Een veelzijdige bestemming als Polen verdient een veelzijdig programma. Dat kun je aan Eastpackers wel overlaten. We bieden in totaal bijna 50 verschillende activiteiten aan in verschillende 'tracks': sightseeing & toerisme, kunst & cultuur, geschiedenis, eten & drinken, architectuur, natuur en sport & spel. Van skydiven tot een sledetocht met paarden in de sneeuw, van een cocktailcrawl tot kookworkshop, en van bijkomen in een wellness tot actief op de piste. Ons programma biedt het allemaal. Met behulp van een blokkenschema stel je zelf je ideale dagprogramma samen.

Je kunt kiezen uit verschillende boekingsopties. Standaard bestaat de reis uit een heenreis met het vliegtuig en een terugreis met de nachttrein (we hebben een hele wagon beschikbaar én organiseren een legendarische pubquiz aan boord), maar je kunt ook de heenreis met de trein afleggen, of terug vliegen. Ook een verlenging met een extra reisdag is mogelijk. Zo stel je jouw ideale winterfestival samen, van begin tot eind.

Programma
Data & Prijzen
Galerij
Kleine lettertjes
Laatste plekken Speciale non-profit prijs

Waarom deze reis boeken?

 • Eenmalig aangeboden reisprogramma

 • Verdieping in interessante geschiedenis

 • Gezellige groep van maximaal 60 deelnemers

 • Ongelooflijke non-profit prijs

 • Afwisselende activiteiten naar eigen wensen

 • Alle entreegelden en excursies inbegrepen

 • Op reis met leeftijdsgenoten

 • Veel aandacht voor geschiedenis, cultuur en architectuur

FAQ

Dit moet je verder weten over deze reis

Wie gaan er mee?

Bij Eastpackers ga je altijd op pad met een leuke groep mensen van ongeveer je eigen leeftijd. Onze reizen zijn gericht op deelnemers van 18 tot circa 37 jaar. De gemiddelde leeftijd op deze reis ligt rond de 28 jaar. Lees hieronder meer over de deelnemers die zich tot nu toe aanmeldden.

 • 25 man
 • 43 vrouw
 • 0 vrij

Ervaringen

Lees meer reizigerservaringen

Reisleiders

Deze reis wordt begeleid door een groot deel van onze reisleidersgroep! Zo vertelt Hans je graag alles over de geschiedenis van Litouwen én hoe het leven hier veranderde tussen de het moment dat hij in Vilnius woonde (2005) en de dag dat jij er rondloopt. Verder kan Sjoerd je alles vertellen over de gespannen relatie tussen de Baltische Staten en Rusland, houdt Douwe niet op over de liftavonturen met zijn Litouwse vrienden, sleurt Milo je mee naar de bruutse buitenwijken, neemt Tim je mee naar de hipste horeca en weet Anna je alles te vertellen over de actuele maatschappelijke situatie in het land.  

Meer weten over wat je kan verwachtingen van deze reis? 

info@eastpackers.nl

Meer weten over deze reis?

We helpen je graag!

t 070 262 0000
f facebook.com/eastpackersNL
e info@eastpackers.nl