Secrets of Scandinavia

24 Juli - 6 Augustus 2023

Secrets of Scandinavia combineert het beste van Noord-Europa, van Finland - het land van de duizend meren - via Zweeds Lapland naar de Noorse fjordenkust

Max 15 deelnemers
Volledig over land en zee
Veel natuur
Zomer boven de poolcirkel
Supervoordelig
Drie hippe hoofdsteden
Alles over deze reis

Benieuwd naar de midzomernachten ver boven de poolcirkel en de majestueuze Noorse fjorden? Dan is dit je kans! Kies voor een ultiem avontuur in het hoge noorden met Secrets of Scandinavia: een afwisselende reis langs de hippe hoofdsteden van Finland, Zweden en Noorwegen naar de toendra van Zweeds Lapland en de machtige Noorse fjordenkust. Met Eastpackers treed je nu al buiten de gebaande paden vanaf €1999. 

Het noorden van Zweden en Noorwegen staan bekend om hun indrukwekkende natuurschoon. In de winter wordt het hier nooit licht. In de zomer gaat de zon lange tijd niet onder. Tijdens Secrets of Scandinavia ervaar je zelf hoe het is als de zon slechts héél even achter de horizon verdwijnt, om - na een magisch schouwspel van kleuren - na een paar uurtjes schemering alweer op te komen. De zomers boven de poolcirkel zijn uniek en garanderen lange, actieve dagen in de ongerepte Scandinavische natuur.

In Zweeds Lapland en de Noorse Lofoten eilanden sta je oog in oog met wellicht de laatste wildernis van Europa: je overnacht op iconische plekken in de natuur, met uitzicht over fjorden en meren, terwijl je je voorbereidt op de mooiste wandelingen, die voor iedereen met een goede basisconditie te doen zijn. In de geweldige hoofdsteden Helsinki, Stockholm en Oslo kom je op adem en geniet je van de smakelijke Noordse keuken met veel pure (biologische) ingrediënten.

Tijdens deze reis zul je bovendien merken dat het noorden van Zweden en Noorwegen heel verschillend zijn. Van de ongerepte toendra van Zweden, met grote gletsjerdalen en meren, trekken we naar het ruige kliflandschap van de Lofoten, waar de Atlantische Oceaan op de kuststrook beukt. Je stapt onderweg van trein op boot op bus, want deze reis is 100 % OV only: de ultieme garantie voor de beste Scandinavische ervaring.

In 13 dagen reis je door twee landen, drie klimaatzones en alle landschappen ten noorden van Nederland. Op het programma staat onder andere de onvergetelijke Noorse Nordland treinreis en de Zweedse Arctica Express. Beide routes stonden centraal in afleveringen van het bekende tv-programma Rail Away. Lijkt deze avontuurlijke midzomerreis je wel wat? Wacht dan niet te lang en meld je aan voor Secrets of Scandinavia voor een ongelooflijke non-profit prijs vanaf € 1999. Vroege beslissers krijgen bovendien extra korting.

Programma
Data & Prijzen
Galerij
Video
Kleine lettertjes

Deze reis

€ 200 jubileumkorting
Klik om de code te onthullen
023

Speciale jubileumprijs

 • Inclusief alle activiteiten
 • 5 ferry's, 2 nachttreinen
 • Klimaatbewust reizen, met het lokale OV
 • Overnachten op bijzondere locaties
 • Lange midzomerdagen
 • Eigen reisapp tijdens de reis
 • Inclusief toerismebelasting en brandstofheffingen
 • Hogere korting hoe sneller je boekt

Waarom deze reis boeken?

 • Het beste van Scandinavië

 • Uniek afwisselend programma

 • Kleine groep van max 15 deelnemers

 • Lage non-profit prijs

 • Afwisselende accommodaties

 • Reis met het lokale OV

 • Alle entreegelden en excursies inbegrepen

 • Op reis met leeftijdsgenoten

 • Aandacht voor cultuur, geschiedenis én natuur

Dit moet je verder weten over deze reis

Wie gaan er mee?

Bij Eastpackers ga je altijd op pad met een leuke groep mensen van ongeveer je eigen leeftijd. Onze reizen zijn gericht op deelnemers van 18 tot circa 37 jaar. De gemiddelde leeftijd op deze reis ligt rond de 29 jaar.

Deze reis gaat gegarandeerd door.

Lees hieronder meer over de deelnemers die zich tot nu toe aanmeldden.

7 man
8 vrouw
0 vrij
8 solo
7 samen

Ervaringen

Lees meer reizigerservaringen

Reisleider

Deze reis wordt begeleid door Tim van Huis. Tim voelt zich in het koude noorden minstens zo thuis als in de voormalige Sovjet-Unie. Misschien is dat wel omdat ook ten westen van Moskou tal van voorbeelden van Sovjeterfgoed en architectuur te vinden zijn. En de Noordse natuur is net zo fraai als Siberië. Tim begeleidt reizen voor Eastpackers sinds 2018 en kent het Balticum op zijn duimpje. 

Wil je Tim vragen waarom Scandinavië blijft fascineren? 

info@eastpackers.nl

FAQ

Meer weten over deze reis?

We helpen je graag!

t 070 262 0000
f facebook.com/eastpackersNL
e info@eastpackers.nl