1654440285584 ISS 28421 01856.eps 2000 2000

Jubileum Reis 2022

11 | 14 november 2022

Eastpackers bestaat 10 jaar en dat mag gevierd worden! We halen een weekend lang alles uit de kast met 50 (!) keuze-activiteiten, een jubileumdiner én groot feest in het land waar ons reisavontuur in 2012 begon: het veelzijdige Litouwen.

Max 60 deelnemers
Het beste van Eastpackers
Vol verrassingen
Geweldig Jubileumfeest
Speciale jubileumprijs 
Heel veel keuzevrijheid
Alles over deze reis

Eastpackers bestaat 10 jaar en dat vieren we! We gaan terug naar Litouwen - het land waar onze missie begon - en halen een lang weekend álles uit de kast met 50 (!) afwisselende activiteiten en een programma dat helemaal naar jouw wensen is in te vullen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: we geven tot 40 % korting op het deelnemersbedrag. En hoe sneller je boekt, hoe hoger je korting is. 

Litouwen heeft alles te bieden voor een veelzijdige, feestelijke najaarsreis.  In het fascinerende Kaunas en Vilnius is de geschiedenis nooit ver te zoeken en de gastvrije bevolking neemt je graag mee naar de leukste lunchplekjes en hippe nieuwe cocktailbarretjes. Daarbij is Litouwen een droombestemming voor liefhebbers van architectuur, politiek en internationale betrekkingen: het land bevindt zich niet voor niets al honderden jaren op het grensvlak van Oost en West.

Een veelzijdige bestemming als Litouwen verdient een veelzijdig programma. We bieden in totaal bijna 50 verschillende activiteiten aan in verschillende 'tracks': sightseeing & toerisme, kunst & cultuur, geschiedenis, eten & drinken, architectuur, natuur, sport & spel en bijzondere ontmoetingen. Met behulp van een blokkenschema stel je zelf je ideale dagprogramma samen. Alle activiteiten worden door onze reisleiders begeleid en de kosten zijn inbegrepen in het deelnemersbedrag.

Tot slot is er tijdens de reis genoeg tijd - zelfs meer dan je van ons gewend bent - voor ontspanning. Op zaterdagavond pakken we uit met een feestelijk jubileumdiner én feest (inbegrepen in het deelnemersbedrag), en we trakteren je ook op een royale portie hippe restaurants, foodhallen, cocktailbarretjes en speciaalbierkroegen. En als je even helemaal wilt detoxen, nodigen wij je uit voor een echt Litouws saunaritueel, in een huisje buiten de stad..

Je kunt kiezen uit twee boekingsopties: een lang weekend van vrijdagochtend tot maandagmiddag óf een short break van zaterdagmiddag tot maandagmiddag. Als je voor de short break kiest, sluit je zaterdagavond in Vilnius aan voor het jubileumdiner en feest.

Programma
Data & Prijzen
Galerij
Video
Kleine lettertjes
Slechts € 249 all-in
Geen code nodig
ijs

Speciale jubileumprijs

 • Met retourvlucht & accommodatie
 • Keuze uit 50 activiteiten 
 • Inclusief Jubileumdiner én feest 
 • 400 % CO2 compensatie
 • Eigen reisapp tijdens de reis
 • Vijf reisleiders 
 • Inclusief toerismebelasting en brandstofheffingen
 • Hogere korting hoe sneller je boekt

Waarom deze reis boeken?

 • Eenmalig aangeboden reisprogramma

 • Verdieping in interessante geschiedenis

 • Gezellige groep van maximaal 60 deelnemers

 • Ongelooflijke non-profit prijs

 • Afwisselende activiteiten naar eigen wensen

 • Alle entreegelden en excursies inbegrepen

 • Op reis met leeftijdsgenoten

 • Veel aandacht voor geschiedenis, cultuur en architectuur

FAQ

Dit moet je verder weten over deze reis

Wie gaan er mee?

Bij Eastpackers ga je altijd op pad met een leuke groep mensen van ongeveer je eigen leeftijd. Onze reizen zijn gericht op deelnemers van 18 tot circa 37 jaar. De gemiddelde leeftijd op deze reis ligt rond de 28 jaar. Lees hieronder meer over de deelnemers die zich tot nu toe aanmeldden.

26 man
34 vrouw
Reservelijst

Ervaringen

Lees meer reizigerservaringen

Reisleiders

Deze reis wordt begeleid door een groot deel van onze reisleidersgroep! Zo vertelt Hans je graag alles over de geschiedenis van Litouwen én hoe het leven hier veranderde tussen de het moment dat hij in Vilnius woonde (2005) en de dag dat jij er rondloopt. Verder kan Sjoerd je alles vertellen over de gespannen relatie tussen de Baltische Staten en Rusland, houdt Douwe niet op over de liftavonturen met zijn Litouwse vrienden, sleurt Milo je mee naar de bruutse buitenwijken, neemt Tim je mee naar de hipste horeca en weet Anna je alles te vertellen over de actuele maatschappelijke situatie in het land.  

Meer weten over wat je kan verwachtingen van deze reis? 

info@eastpackers.nl

Meer weten over deze reis?

We helpen je graag!

t 070 262 0000
f facebook.com/eastpackersNL
e info@eastpackers.nl