Escape Room Reis Praag

8 november - 10 november 2024

De beste escape rooms in een weekend vól spanning, spelplezier en gezelligheid in de prachtige hoofdstad van Tsjechië: Praag

Max 19 deelnemers
5 escape rooms
Hippe stad
Duurzaam reizen
Super lage prijs
Met geldprijs
Alles over deze reis

Ben je fan van escape rooms en toe aan een nieuwe uitdaging? Ga dan mee op de ultieme Eastpackers Escape Room Trip, naar één van de Escape Room hoofdsteden van Europa: Praag. Tijdens een weekend bomvol spanning, spel en sightseeing speel je niet alleen vijf van de beste Escape Rooms van Centraal-Europa, maar leer je ook de Tsjechische hoofdstad beter kennen tijdens verschillende stadsactiviteiten. We reizen duurzaam met de trein en bieden een mooie geldprijs voor de winnaar!

Sinds 2016 organiseert Eastpackers jaarlijks een Escape Room Reis. Na edities in Boedapest (3x), de Baltische Staten, Warschau, Wroclaw en Poznan keren we dit jaar terug naar Praag, waar we in 2019 ook al waren. De escape rooms in deze stad van bedrijven zoals The Padlock en The Chamber behoren namelijk tot de Europese voorhoede en wonnen de afgelopen jaren meerdere prijzen voor beste escape rooms van de regio. Een ideale uitvalsbasis voor een weekend vol gezelligheid en escape room plezier derhalve.

Tijdens deze reis speel je vijf next-generation kamers. Verwacht geen oude cijferslotjes of sleuteltjes, maar high-tech kamers, digitale toepassingen en mechanische elementen. De kamers in Tsjechië zijn gemiddeld genomen ook een stukje groter dan in Nederland. De speeltijd is daarom geregeld langer. Zo speel je onder andere de 99 minuten durende Mission 53, een geheime missie in een verlaten huis, en verschillende prijswinnende kamers van het escapebedrijf The Chamber.

Om deel te nemen aan deze reis hoef je geen expert in escape rooms te zijn, maar het is handig als je bekend bent met het basisprincipe. Anders leggen wij je het uit. Je kunt duurzaam met de trein reizen (vrijdag overdag heen, zondagnacht terug), maar als je liever vliegt, kan dit ook. Je kunt in het aanmeldformulier je keuze doorgeven. Standaard bieden wij deze reis aan met één vlucht (de heenreis op vrijdagavond), en een terugreis op zondagavond per nachttrein. Je overnacht dan in comfortabele couchettes.

We spelen voor de lol en de gezelligheid, maar er is ook een competitief element. Elke kamer speel je in een wisselende samenstelling van tussen de 3 en 5 personen. De deelnemer die het beste scoort in de verschillende escape rooms krijgt € 100 extra korting op de deelnemersprijs.

Programma
Data & Prijzen
Kleine lettertjes
Nu € 160 vroegboekkorting Tijdelijk aanbod

Unieke themareis

 • Inclusief 5 escape games
 • Duurzaam reizen met de trein
 • Moderne accommodatie 
 • Eigen reisapp tijdens de reis
 • Inclusief stadswandeling
 • Uitgebreid cultureel programma
 • Hogere korting hoe sneller je boekt

Waarom deze reis boeken?

 • De beste escape rooms

 • Daag jezelf uit tegen andere fans

 • Gezellige groep medereizigers

 • Alle activiteiten én 5 kamers inbegrepen

 • Centraal gelegen super chill hostel

 • Op reis met leeftijdsgenoten

 • Inclusief veelzijdig stadsprogramma

Dit moet je verder weten over deze reis

Wie gaan er mee?

Bij Eastpackers ga je altijd op pad met een leuke groep mensen van ongeveer je eigen leeftijd. Onze reizen zijn gericht op deelnemers van 18 tot circa 40 jaar. De gemiddelde leeftijd op deze reis ligt rond de 30 jaar. Lees hieronder meer over de deelnemers die zich tot nu toe aanmeldden.
5 man
3 vrouw
11 vrij
4 solo
4 samen

Ervaringen

Lees meer reizigerservaringen

Reisleider

Deze reis wordt begeleid door Hans Hindriks. Hans is de oprichter van Eastpackers en maakte sinds 2005 meer dan 150 reizen voor Eastpackers. Op de reizen van Hans weet je bovendien zeker dat je in de leukste restaurants terecht komt, want hij heeft een scherpe neus voor hippe Oostblokhoreca. Daarnaast is Hans een enthousiast escape room speler. In elk land waar hij komt, probeert hij er wel eentje uit.
Wil je Hans vragen waarom je mee moet met deze reis? 
hans@eastpackers.nl

FAQ

Meer weten over deze reis?

We helpen je graag!

t 070 262 0000
f facebook.com/eastpackersNL
e info@eastpackers.nl