1654440285584 ISS 28421 01856.eps 2000 2000

Escape Room Reis 2023

17 - 19 november 2023

De beste escape rooms van Europa in een weekend vól spanning, spelplezier en gezelligheid in twee van de mooiste steden in Polen: Poznan & Wroclaw.

Max 19 deelnemers
5 escape rooms
Hippe steden
Duurzaam reizen
Super lage prijs
Met geldprijs
Alles over deze reis

Ben je fan van escape rooms en toe aan een nieuwe uitdaging? Ga dan mee op de ultieme Eastpackers Escape Room Trip, naar twee van de mooiste steden in Polen! Tijdens een weekend bomvol spanning, spel en sightseeing speel je niet alleen vijf van de beste Escape Rooms van Europa, maar leer je ook Poznan en Wroclaw beter kennen tijdens stadswandelingen, museumbezoek en een pub crawl. We reizen duurzaam met de trein en bieden een mooie geldprijs voor de winnaar!

Sinds 2016 organiseert Eastpackers jaarlijks een Escape Room Reis. Na edities in Boedapest (3x), Praag, de Baltische Staten en Warschau trekken we nu per trein naar Poznan en Wroclaw in het westen van Polen. Hier bevinden zich namelijk enkele escape rooms waar fans uit heel Europa het al maanden over hebben. De kamers van Exit19 in Wroclaw behoorden bijvoorbeeld zowel in 2021 als in 2022 tot de 10 beste van de wereld, én staan bovenaan de ranglijst van beste escape rooms in Oost-Europa.

Tijdens deze reis speel je vijf next-generation kamers. Verwacht geen oude cijferslotjes of sleuteltjes, maar high-tech kamers, digitale toepassingen en mechanische elementen. De kamers in Polen zijn gemiddeld genomen ook een stuk groter dan in Nederland. De speeltijd is daarom geregeld langer. Je speelt gegarandeerd tenminste drie kamers met een speelduur van 75+ minuten, waaronder het wereldberoemde "Abandoned Hotel" in Wroclaw (in een daadwerkelijk verlaten hotel), waarvoor een ontsnappingstijd van 101 minuten staat, en de Dwarves of King Dragan kamer in Poznan (beste escape room in Polen in 2021) van 75 minuten.

Om deel te nemen aan deze reis hoef je geen expert in escape rooms te zijn, maar het is handig als je bekend bent met het basisprincipe. Anders leggen wij je het uit. We reizen duurzaam met de trein vanuit Nederland, en het spel begint meteen aan boord, want onderweg naar Poznan kom je in de stemming met twee escape spellen die je tijdens de reis kunt spelen. We spelen voor de lol en de gezelligheid, maar er is ook een competitief element. Elke kamer speel je in een wisselende samenstelling van tussen de 3 en 5 personen. De deelnemer die het beste scoort in de verschillende escape rooms krijgt € 100 extra korting op de deelnemersprijs.

Programma
Data & Prijzen
Kleine lettertjes
Lage non-profit prijs Geen code nodig.

Speciale jubileumprijs

 • Inclusief 5 escape rooms
 • Duurzaam reizen met de trein
 • Centraal gelegen accommodaties
 • Eigen reisapp tijdens de reis
 • Twee bijzondere steden
 • Speciale kerstsfeer
 • Uitgebreid cultureel programma
 • Hogere korting hoe sneller je boekt

Waarom deze reis boeken?

 • De beste escape rooms

 • Daag jezelf uit tegen andere fans

 • Gezellige groep medereizigers

 • Alle activiteiten én 5 kamers inbegrepen

 • Centraal gelegen super chill hostel

 • Op reis met leeftijdsgenoten

 • Ontdek het mooie Poznan en Wroclaw in kerstsfeer

Dit moet je verder weten over deze reis

Wie gaan er mee?

Bij Eastpackers ga je altijd op pad met een leuke groep mensen van ongeveer je eigen leeftijd. Onze reizen zijn gericht op deelnemers van 18 tot circa 37 jaar. De gemiddelde leeftijd op deze reis ligt rond de 29 jaar. Lees hieronder meer over de deelnemers die zich tot nu toe aanmeldden.
11 man
6 vrouw
2 vrij
7 solo
10 samen

Ervaringen

Lees meer reizigerservaringen

Reisleider

Deze reis wordt begeleid door Hans Hindriks. Hans is de oprichter van Eastpackers en maakte sinds 2005 meer dan 150 reizen voor Eastpackers. Op de reizen van Hans weet je bovendien zeker dat je in de leukste restaurants terecht komt, want hij heeft een scherpe neus voor hippe Oostblokhoreca. Daarnaast is Hans een enthousiast escape room speler. In elk land waar hij komt, probeert hij er wel eentje uit.
Wil je Hans vragen waarom je mee moet met deze reis? 
hans@eastpackers.nl

FAQ

Meer weten over deze reis?

We helpen je graag!

t 070 262 0000
f facebook.com/eastpackersNL
e info@eastpackers.nl