Brutalistische Betontoer Editie 2022

8 oktober 2022

De Beton Tour is terug: met dezelfde experts, maar nieuwe brute gebouwen in een nieuwe stad! Toer met ons mee langs fabelachtige brutalistische plekken in Den Haag, met architect Maarten Nieuwenhuize en oostblogger Martijn Haan. Een dagtrip waarin alles leren over brutalistische architectuur, (socialistische) geschiedenis en planologie.

Max 30 deelnemers
Unieke verhalen
Unieke verhalen
Boordevol historie
Vette gebouwen
Alles over deze dagtrip

Op zaterdag 8 oktober a.s. is het zover: dan gaan we met een select gezelschap van betonfetisjisten en brutalistische architectuur believers on tour door Den Haag. Dit is editie 2 van onze Betontoer! Check deze link voor het verslag van de vorige editie. We hopen andermaal op een grauwe dag waarbij de grijstinten mooi uitkomen.

Martijn Haan van oostblog.info, Architect Maarten Nieuwenhuize van M'n Architect en planoloog Caroline van Campen zijn ook bij de tweede Betontour de reisleiders die je meenemen in de bijzondere wereld van het beton. Jos Hummelen (Eastpackers) zal je af en toe een schop onder de bips verkopen als je je te lang zit te verkneukelen bij een blok beton. Bij Eastpackers houden we immers de vaart er in. Plaats van handeling deze keer: onze politieke hoofdstad Den Haag, inclusief de betonnerige kustwijken Kijkduin en Scheveningen.

Op deze dagtoer stoppen we natuurlijk voor ons natje en droogje. De lunch, de koffiestop, alles is bruut. Deelname aan deze toer kost € 25, maar is slechts € 20 voor leden van Eastpackers+. De lunch moet je nog wel even zelf aftikken. Neem op deze toer je OV-kaart (incl. OV-fiets abonnement) mee! Schrijf je direct in, want onze betontrips zijn populair.

Extra beton en korting op de dagtrip: Beton Tour XL in Belgrado (13 - 15 januari 2023)

Voor de echte fans hebben we dit jaar een extraatje, namelijk onze BetonTour XL, van 13 tot en met 15 januari 2023 naar de bruutste betonstad van Europa - Belgrado in Servië. Met de kortingscode BETONLOVER22 krijg je van ons 40 % (!) korting op dit all-inclusive weekendje, inclusief twee overnachtingen in het fameuze Hotel Yugoslavija - de socialistische droom uit Tito's Joegoslavië.

Je boekt de dagtrip naar Den Haag extra voordelig bij als optie bij de Beton Tour XL. Je betaalt dan slechts € 20.

 

 

Programma
Data & Prijzen
Kleine lettertjes

Deze trip

Architectuur
Geschiedenis
Eten en drinken

Inclusief

  • Verhalen over architectuur van de altijd vrolijke Maarten Nieuwehuize
  • Historische context van Oostblogger Martijn Haan
  • Een vleugje planologie van betonofiel Caroline van Campen
  • Bakkie koffie

Meer weten over deze reis?

We helpen je graag!

t 070 262 0000
f facebook.com/eastpackersNL
e info@eastpackers.nl