Eastpackers +

Eastpackers+ Cultuurlidmaatschap

Eastpackers+ is het voordelige cultuurabonnement voor avontuurlijke reizigers. Word kameraad van Eastpackers en profiteer een jaar lang van korting op reizen, de beste boeken, filmavonden en exclusieve Eastpackers activiteiten in Nederland. Je bent al Eastpackers+ lid vanaf € 59,99 per jaar en ontvangt het gehele lidmaatschapsbedrag terug in de vorm van reistegoed.  

Dit is Eastpackers+: 

Met Eastpackers+ verruim je je culturele blikveld met het beste van de moderne literatuur, film en architectuur dat Oost-Europa te bieden heeft. Een lidmaatschap van een jaar biedt de volgende voordelen:

  • 4 moderne romans, met het beste van de hedendaagse literatuur uit Oost-Europa, de Balkan, Kaukasus en voormalige Sovjet-Unie, ingeleid door 4 online webinars met onze eigen experts;
  • Uitnodiging voor jaarlijkse Eastpackers+ Ledendag met een activiteit in Nederland (museumbezoek, architectuurwandeling, lezing, borrel of proeverij);
  • Gratis toegang tot alle masterclasses, filmavonden en activiteiten die Eastpackers voor reizigers organiseert;
  • Lid van de Eastpackers Events Whatsapp groep met aanbevelingen en uitnodigingen voor de nieuwste films, (Oost-Europese) restaurants in Nederland, exposities en voorstellingen.
  • Volledige lidmaatschapsbedrag retour in de vorm van kortingsvouchers voor alle Eastpackers groepsreizen.
Wat kost het? 
Een Eastpackers+ lidmaatschap is mogelijk vanaf € 59,99 per jaar (e-books). Wanneer je er voor kiest om hard copies per post te ontvangen, bedraagt de prijs € 99 per jaar.

Veelgestelde vragen