Sanne

Slovenië

Sanne

4,5 maanden in Slovenië

Mijn verhaal:

Wat ik deed:

Ondersteunen van de lokale bevolking met een oog op een duurzame toekomst. Landbouw werk, constructie, werken met kinderen en vluchtelingen, het dierenasiel en noem maar op. We hebben zeer gevarieerd werk gehad over de 4,5 maand dat ik daar was. Ik heb mijn project ook afgesloten met een kinderkamp die ik samen met mijn mentor en medevrijwilligers heb georganiseerd.

Ik heb veel praktische kennis op gedaan, daarnaast denk ik dat ik het meeste heb geleerd van de gesprekken die ik heb gehad met de mensen en mijn medevrijwilligers. Je doet ontzettend veel theoretische kennis op als je het gesprek aangaat met de mensen waar je voor werkt maar ook praktische kennis over je eigen toekomst wanneer je met je medevrijwilligers praat.

Ik heb niet een beste herinnering. Het hele traject is heel bijzonder voor mij geweest. Ik kan dit niet beperken tot een moment. Park Istra ga ik nooit vergeten en ik kijk nu al uit naar het moment dat ik terugga.

Ik kijk er met een goed gevoel op terug. Ik ben enorm tevreden met alles en kijk nu al uit naar projecten die komen gaan. Het zou wel wennen worden om ergens anders te starten maar ik weet zeker dat ik net zon gave ervaring ga hebben als in Park Istra.

Tijdens mijn project heb ik een hele fijne band opgebouwd met mijn medevrijwilligers. Aan het einde voelde het aan als een kleine familie.