Ilse

Spanje

Ilse

4 maanden maanden in Spanje

Mijn verhaal:

Ik werkte voor Xeración in Spanje, waar ik eigenlijk van alles deed. De taken varieerden van het geven van Engels lessen aan senioren tot werken in de buurttuin. Heel afwisselend werk dus en er was ook veel vrijheid voor mijn eigen inbreng. Tijdens mijn ESC project, heb ik geleerd om dingen uit verschillende standpunten te bekijken. Ook merkte ik dat een taalbarrière een obstakel kan zijn en hoe je daar het beste mee om kan gaan. Ik heb meer geleerd over Spanje en mezelf, en wat het betekent om deel te zijn van een community. 

Ik heb de beste herinneringen aan de tijd die ik met de andere vrijwilligers doorbracht. Bijvoorbeeld tijdens San Juan: een Spaanse traditie waar mensen kampvuren maken op het strand. Samen met de andere internationalen de Spaanse cultuur ontdekken was over het algemeen een fantastische ervaring. 

Al met al was mijn tijd in Spanje geweldig! Mede door de personen waarmee ik daar was, is het tot nu toe de beste ervaring van mijn leven geweest.

Mijn tijd in Spanje was geweldig! Mede door de personen waarmee ik daar was, is het tot nu toe de beste ervaring van mijn leven geweest.