Brutalistische Betontoer

20 november 2021

Toer met ons mee langs fabelachtige brutalistische plekken in Nederland met architect Maarten Nieuwenhuize en oostblogger Martijn Haan. Een tweedaagse waarin we middels één of twee busjes op toer gaan en van alles leren over (Sovjet-)architectuur, (socialistische) geschiedenis en planologie.

Max 16 deelnemers
Vette gebouwen
Unieke verhalen
Unieke verhalen
Boordevol historie
Alles over deze reis

Op 20 november is het zover: dan gaan we met een select gezelschap van betonfetisjisten en aficionado’s van brutalistische architectuur on Tour door de Randstad.

Martijn Haan van oostblog.info, Architect Maarten Nieuwenhuize en Caroline van Campen (Eastpackers en Gemeente Amsterdam) zijn je reisleiders die je meenemen in de bijzondere wereld van het beton. Jos Hummelen (Eastpackers) zal af en toe roepen dat we naar perron zoveel, treintje zus of zo, of moeten stoppen voor een rood sein. De bewegwijzering dus, van betonnen kolos naar betonnen kolos.

Op deze dagtoer stoppen we natuurlijk voor ons natje en droogje. De lunch, de koffiestop en zelfs het diner, alles is bruut.

Deelname aan deze toer kost €15, maar is gratis voor leden van Eastpackers+. De lunch en het diner moet je nog wel even zelf aftikken. Kortom: een dag op stap met echte experts: geen geld!

Neem op deze toer je OV-kaart (incl. OV-fiets abonnement) mee!

Aanmelden kan niet meer, maar nagenieten nog wel met het verslag van Martijn Haan op oostblog.info

 

 

Programma
Data & Prijzen
Kleine lettertjes

Deze trip

Architectuur
Geschiedenis
Eten en drinken

Inclusief

  • Verhalen over architectuur van de altijd vrolijke Maarten Nieuwehuize
  • Historische context van Oostblogger Martijn Haan
  • Een vleugje planologie van betonofiel Caroline van Campen
  • Bakkie koffie

Meer weten over deze reis?

We helpen je graag!

t 070 262 0000
f facebook.com/eastpackersNL
e info@eastpackers.nl