Romy

Bulgarije

Romy

12 maanden in Bulgarije

Mijn verhaal:

Hallo ik ben Romy en ik werkte als vrijwilliger in het kantoor van Foundation Plovdiv 2019 – European Capital of Culture. Hier hielp ik met het coördineren van vrijwilligers, werkte ik met de internationale vrijwilligers en hield ik mij bezig met de social media kanalen voor de vrijwilligers.

Ik heb ontzetten veel geleerd over Bulgarije en de cultuur. Dat was voor mij ook een belangrijke reden om te gaan. Daarnaast heb ik meer werkervaring opgedaan en zijn mijn organisatorische en communicatieve vaardigheden duidelijk verbeterd!

Mijn beste herinnering is eigenlijk hoe wij zijn verwelkomd, de eerste paar weken. We zijn zo gastvrij ontvangen, en er werd zoveel voor ons gedaan. Dit zorgde gelijk voor een positief begin, en dat heeft zich in de rest van het jaar alleen maar doorgezet!

Ik heb een super fijn jaar gehad als vrijwilliger bij Plovdiv 2019. Ik heb de kans gehad om in een prachtig land te wonen, interessante en leuke evenementen bij te wonen en ik heb geweldige mensen leren kennen. Bulgarije is een plek geworden waar ik mij helemaal thuis voel.

Ik heb de kans gehad om in een prachtig land te wonen, interessante en leuke evenementen bij te wonen en ik heb geweldige mensen leren kennen.