Mette

Chios Island, Griekenland

Mette

1,5 maanden in Chios Island, Griekenland

Mijn verhaal:

Ik werkte in een kleuterschool om de docenten daar te ondersteunen, daarbij heb ik ook informerende artikelen geschreven die op verschillende sites voor kinderen staan.

Ik heb in deze tijd niet zozeer dingen geleerd over het vak waar ik vrijwilliger was (kleuterjuf). Het was natuurlijk wel heel interessant om te zien hoe het scholensysteem in Griekenland werkt en hoe de docenten het daar doen, maar ik heb in deze tijd meer dingen over mezelf geleerd dan dat ik veel informatie over dat onderwerp heb opgestoken.

De beste herinneringen aan mijn tijd waren toch wel de leuke dingen die ik daar met de andere vrijwilligers heb gedaan, steden ontdekken, lekker uiteten en de stad verkennen. Maar ik heb ook goeie herinneringen aan de tijd die ik elke dag op school doorbracht en de kinderen waarvan sommige me elke dag even een knuffel moesten geven.

Ik kijk erg blij terug op mijn tijd daar. Het was soms even moeilijk maar al met al heb ik een hele leuke tijd gehad en ben ik heel blij dat ik de stap heb genomen om dit te doen.

Ik heb een hele leuke tijd gehad en ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om dit te doen.