Lieve

Spanje

Lieve

9 maanden in Spanje

Mijn verhaal:

Het vrijwilligerswerk dat ik deed was heel breed. Eigenlijk was alles gericht op het creëren van dingen en activiteiten voor de community in Ferrol (de stad waar ik woonde). Ik heb Engelse les gegeven aan Spaanse ouderen, in een publieke buurttuin gewerkt, cultuurevenementen georganiseerd en gepromoot, en nog veel meer. Ook was ik veel bezig met fotografie en het maken van video’s.

 

Tijdens mijn tijd als vrijwilliger heb ik heel veel geleerd! Ik heb de Spaanse taal geleerd, maar ook veel vaardigheden die later van pas komen. Waaronder websites bouwen, video’s editen en het geven van presentaties. Daarnaast was ik vrij om me te focussen op dingen die ik graag wilde doen. Ik wilde al een tijd meer leren over fotografie, en daar gaven ze mij ruimte voor om dit verder te ontwikkelen.

 

Mijn beste herinnering aan mijn tijd in Spanje was de ‘nieuwjaarsduik’ op 1 januari, maar dan in Spanje. Dat was heel grappig! Ook zijn de simpele dingen, zoals samen spelletjes spelen, koffie drinken, films kijken leuke herinneringen die mij bij blijven. Ik kijk heel positief terug op mijn tijd als vrijwilliger, en zou het iedereen aanraden. Je ontmoet zoveel nieuwe mensen, leert nieuwe dingen, en het is gewoon een hele gave ervaring!

Ik kijk heel positief terug op mijn tijd als vrijwilliger, en zou het iedereen aanraden. Je ontmoet zoveel nieuwe mensen, leert nieuwe dingen, en het is gewoon een hele gave ervaring!