Eloise

Hongarije

Eloise

6 maanden in Hongarije

Mijn verhaal:

Ik deed vrijwilligerswerk in het Bethesda kinderziekenhuis in Budapest. Ik werd, in overleg, ingezet waar hulp nodig was.  Ik heb gewerkt met kinderen op de psychiatrische afdeling. Ook heb ik een tijdje in het laboratorium gewerkt. Hier moest ik van elke afdeling in het ziekenhuis urine en bloedmonsters ophalen.

Ik heb geleerd om onafhankelijker te zijn. Ook heb ik een stukje van mezelf kunnen ontdekken. Daarnaast ontdekte ik het verschil tussen Budapest en andere plaatsen in Hongarije. Budapest is echt een Europese stad, maar andere plaatsen zijn minder modern.

We hebben veel leuke dingen gedaan. Maar het leukste was toch wel het seminar van de gastorganisatie. We zijn toen met alle vrijwilligers van de organisatie (niet allemaal van de ESC) naar een klein dorpje in Hongarije geweest. We zijn een paar dagen in Monoslo verbleven. We hadden een heel druk programma, maar er was ook veel ruimte voor eigen invulling. Het was een goede manier om alle vrijwilligers, maar ook de coördinatoren beter te leren kennen. 

Ik kijk terug op een tijd die ik nooit had willen missen. Ik heb heel veel leuke dingen gedaan.

Ik kijk terug op een tijd die ik nooit had willen missen