fbpx

There are different vacancies that you can apply for. All  vacancies are related to children / younsters. For more information you can check this website:

https://www.nyh.ee/2020/09/08/call-for-volunteers-for-european-solidarity-corps-nyh-esc-fellowship-sos/

 

Volunteers can start in August/September/October, and stay for periods up to 10 months. Do you have other wishes or questions about the project dates, please contact us.

Working days

The volunteer will work 35 hours a week maximum, five days of the week and has 2 days off each week. The volunteer will have 2 days extra holidays per month. Holidays will be taken in agreement with the host organization.

 

 

Alles over dit project

Click on the vacancy to see the specific activities for your placement.
Young persons from from 18 to 30 years who are interested to work with different people with different backgrounds. - willingness to learn Estonian - interested in working with youth/children - able to take own initiative - interested in Eastern Europe
This information will soon be provided by the hosting Organization.

Waarom kiezen voor Eastpackers?

 • Eastpackers beschikt over een strategic EVS grant waardoor we heel flexibel vrijwilligers uit kunnen zenden en bovendien niet aan deadlines zitten
 • Ervaren mentoren die altijd voor je klaar staan
 • Wij zijn flexibel: geen vaste deadlines, geen onzekerheid
 • Laag inschrijfgeld dat je terugkrijgt na je EVS project
 • Veelgestelde vragen

  1Wat voor soort stad is Tallinn?
  Tallinn is de hoofdstad van Estland. De stad ligt aan de Baai van Tallinn, een onderdeel van de Finse Golf. Aan de andere kant van de Finse Golf ligt het veel jongere Helsinki. Tallinn telt ruim 440.000 inwoners, een derde van alle inwoners van Estland. Voor de Estse onafhankelijkheid heette de stad Reval, in het Russisch ook Rewel. Na de inlijving bij de Sovjet-Unie zou de Estische naam officieel blijven, echter zonder dubbele 'n'.
  2Ik ben al 30. Kan ik me nog opgeven?
  Ja. Je kunt je inschrijven voor EVS zolang je nog 30 bent op de dag dat je EVS project begint.
  3Kan ik me voor meerdere projecten aanmelden?
  Je kunt op meerdere projecten solliciteren. Het is uiteindelijk de bedoeling dat er voor één project subsidie wordt aangevraagd. Je moet dus een keuze maken vóórdat de subsidie wordt aangevraagd.
  4Hoe kan ik beoordelen of dit project iets voor me is?
  Het is kenmerkend voor EVS projecten dat het werk en de werkomgeving soms anders uitvallen dan van te voren gedacht. Een flexibele instelling is noodzakelijk om van EVS de leerervaring te maken die het kan zijn. Wanneer je het moeilijk hebt, heimwee ervaart of onvoldoende uitdaging hebt, helpen wij je om de situatie te verbeteren. Je bent en blijft te allen tijden vrijwilliger. Wij kunnen je dus niet dwingen om tegen je zin te blijven. Bedenk wel dat je slechts één keer in je leven EVS kunt doen. Als je jouw project voortijdig beëindigt, kun je geen ander project gaan doen.
  5Wat krijg ik allemaal vergoed?
  Alle reis,- en verblijfkosten (plus je eventuele visa) zijn inbegrepen. Daarnaast krijg je eten en drinken of een vergoeding om dit zelf te kopen. Daarnaast krijg je nog zakgeld die door Eastpackers maandelijks wordt overgemaakt. Verder krijg je een aanvullende zorgverzekering een online taal cursus voor EU landen en taallessen voor landen buiten de EU. Bovendien krijg je een trainingen aangeboden waar je leert het meeste uit je EVS te halen. Deze zijn in Nederland en in het land waar jouw gastorganisatie gevestigd is.
  6Hoe is de huisvesting geregeld?
  Elke gastorganisatie regelt huisvesting op een andere manier. De meest gangbare vorm van huisvesting is dat meerdere EVS-vrijwilligers samen in een appartement worden gehuisvest. Vrijwilligers delen de keuken en badkamer en hebben elk een eigen slaapkamer. Er zijn echter ook landen en projecten waarbij twee vrijwilligers een kamer delen. Als je dit niet wilt, is het belangrijk om van te voren met de gastorganisatie goed door te spreken hoe de huisvesting is geregeld.
  7Ik ben vegetariër. Wordt er rekening gehouden met mijn eetwensen?
  In bijna alle EVS projecten kun je zelf maaltijden kopen en bereiden. Hiervoor krijg je een maandelijkse toelage.