fbpx

Vacature Stagiair (reageer voor 15 juni 2019)

Vacature Projectmedewerker Reizen (reageer voor 20 mei 2019)
1 april 2019
Vacatures Bestuurslid – Reisleider – Communicatiemedewerker
9 oktober 2019

Eastpackers | Stichting UcDean heeft per september 2019 plek voor een stagiair(e) om het bestuur en de medewerkers te ondersteunen bij het uitvoeren van internationale school,- en studiereizen, rondreizen en vrijwilligerswerkprojecten. Volg je een opleiding op hbo- of wo-niveau (bachelor of master), heb je talent voor projectmanagement of communicatie en bovendien affiniteit met de doelstellingen en activiteiten van Eastpackers? Dan bieden wij een leerzame stageplek, met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Als stagiair bij Eastpackers voer je onder aansturing van onze medewerker Reizen verschillende werkzaamheden uit die bijdragen aan de missie van de stichting: scholieren, studenten en young professionals laten kennismaken met de geschiedenis, cultuur en maatschappij van de landen tussen de Baltische Zee en de Bosporus. Je werkt deels vanuit huis, en wekelijks op woensdag en/of vrijdag op één van de Eastpackers flexwerkplekken in Den Haag, Utrecht of Amsterdam, aan het voorbereiden van (studie)reizen, promotie van activiteiten, boeken van vluchten en accommodaties, bijhouden van een nauwkeurige administratie en communicatie met deelnemers.

De werkzaamheden bestaan voor circa 50 % uit administratieve taken, voor 30 % uit communicatie, pr en promotie en voor 20 % uit projectmanagement.

Concrete voorbeelden van werkzaamheden zijn:

 • boeken van vervoer, accommodaties en verzekeringen voor reizen;
 • communicatie met deelnemers over reizen, betalingen en andere activiteiten;
 • maken en versturen van facturen;
 • schrijven van artikelen voor de website van Eastpackers;
 • bijhouden van sociale media en relevante (vak)literatuur;
 • bijhouden van een sluitende administratie;

Functie-eisen

 • Je werkt op hbo of universitair niveau, bij voorkeur in een opleiding gericht op communicatie, toerisme, geschiedenis, politicologie of internationale betrekkingen.
 • Je hebt aantoonbaar affiniteit met de doelgroep
 • Je bent accuraat, stressbestendig en kunt goed zelfstandig werken.
 • Je hebt kennis van of aantoonbare belangstelling voor de geschiedenis, cultuur en actuele maatschappelijke ontwikkelingen in Midden,- en Oost-Europa, de Balkan, Kaukasus, Rusland en/of Centraal-Azië.
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels. Aanvullende talenkennis is een pré.

Stagevoorwaarden

Stagevergoeding             € 25 per werkdag (van 8 uur). Reiskosten worden vergoed indien van toepassing op basis van OV, tweede klas met korting.

Stageperiode                   Vanaf september 2019 voor minimaal 4 en maximaal 10 maanden.

Aantal uren per week    16 – 24   

Overige voorwaarden    Mogelijkheid tot deelname aan nationale en internationale trainingsbijeenkomsten & conferenties in het kader van Erasmus+, deelname aan reizen tegen gereduceerd tarief

                                           

Reageren?

Reageren op deze vacature kan tot 15 juni 2019 door een e-mail met een korte motivatie (max 500 woorden) en je CV (max 2 a4) te sturen naar info@eastpackers.nl. Wij streven ernaar de selectie vóór 1 juli 2019 af te ronden.  

Over Eastpackers | Stichting UcDean

Eastpackers werkt aan het verbeteren van de kennis en het begrip van Nederlandse jongeren en young professionals over voormalig communistische landen Midden- en Oost-Europa, voormalig Joegoslavië en de voormalige Sovjet-Unie. Wij richten ons met (studie)reizen, vrijwilligerswerk, uitwisselingen en andere activiteiten op een breed publiek van circa 16 tot 35 jaar. Eastpackers | Stichting UcDean wordt geleid door een bestuur, bestaande uit een projectcoördinator, een projectmanager en een financieel manager. Daarnaast werkt Stichting UcDean met vrijwilligers en freelance reisbegeleiders. Eastpackers | Stichting UcDean heeft geen vast kantoor. Medewerkers werken vanuit huis en op vrijdagen vanuit een flexwerkplek, afwisselend in Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Medewerkers van Eastpackers | Stichting UcDean zijn gedreven, gepassioneerd en sterk gemotiveerd om hun enthousiasme en kennis voor het werkveld over te dragen op leeftijdsgenoten.

App nu met ons
1
LIVE Chat
Welkom op de website van Eastpackers.
Heb je een vraag? Laat het ons weten!
Powered by