fbpx

Vacature Administratief Medewerker

8 plekken om te bezoeken in bruisend Boekarest
31 januari 2020
5 opmerkelijke dingen om te doen in Georgië! 
14 februari 2020

Eastpackers | Stichting UcDean zoekt per direct een administratief medewerker om het bestuur en de overige medewerkers te ondersteunen bij het uitvoeren en ontwikkelen van internationale school,- en studiereizen, rondreizen en masterclasses. Ben je precies, kun je goed gestructureerd werken en houd je van een veelzijdige administratieve functie? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!

Als administratief medewerker bij Eastpackers zorg je voor overzicht en structuur achter de schermen van onze dynamische organisatie. Jaarlijks gaan ongeveer 1000 scholieren, studenten en young professionals met ons op reis en verzorgen wij voor circa 50 jongeren een vrijwilligerswerkproject in een ander Europees land. Een zorgvuldige administratie van (persoons)gegevens, het bijhouden van boekingen, snelle facturatie en communicatie met deelnemers, opdrachtgevers en leveranciers is hierbij onontbeerlijk. Je werkt vanuit huis waarbij je je eigen tijden kiest. Daarnaast ben je wekelijks op vrijdag tenminste vier uur aanwezig op onze wisselende locaties in de Randstad om samen te werken met de projectmedewerkers, communicatiemedewerker en af te stemmen met het aanspreekpunt vanuit het bestuur.

Zo kan jouw werkdag bij Eastpackers eruit zien:

09.00 uur Verwerken van nieuwe aanmeldingen in ons deelnemersbestand
09.30 uur Verzenden van facturen aan deelnemers en opdrachtgevers. Betaling aan hotel in Georgië in orde maken.
10.00 uur Telefonisch overleg met de medewerker “vrijwilligerswerk” over opstellen vrijwilligerswerkovereenkomsten voor vertrekkende vrijwilligers.
10.30 uur Inchecken van 35 scholieren voor schoolreis naar Hongarije. Boarding cards samenvoegen tot één pdf-bestand en aan reisleider toezenden om te printen
11.30 uur Boeken van vlucht Eindhoven – Kutaisi voor 22 deelnemers aan architectuurreis naar Georgië.
12.00 uur Aanmaken Facebookgroep voor deelnemers aan onze Arctic Dream reis
12.30 uur  Herinneringen sturen aan deelnemers die gegevens van hun reisdocument nog niet hebben ingestuurd
13.00 uur Je bent klaar voor vandaag. Je schrijft in je urenregistratie op dat je vandaag 4 uur voor Eastpackers hebt gewekt.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding en werkt op hbo-niveau.
  • Je bent precies, punctueel en ordelijk, werkt gestructureerd en kunt goed multitasken.
  • Je hebt ervaring met het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, bij voorkeur ook met financiële administratie.
  • Je hebt aantoonbaar affiniteit met de doelgroep
  • Je hebt kennis van of belangstelling voor de toerismesector en de markt die Eastpackers bedient.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands. Aantoonbaar goede professionele beheersing van het Engels is een aanzienlijke pré.
  • Je bent netwerkvaardig, staat stevig in je schoenen en bent gericht op samenwerking.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris                               € 1,650,00 bruto per maand (op basis van 40-urige werkweek) + 8 % vakantietoeslag, maandelijks uitbetaald

Dienstverband               Parttime

Contactduur                    Tijdelijk, tot 31 december 2020, met mogelijkheid tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid.

Aantal uren per week   12 – 16 uur per week (in overleg)

Overige voorwaarden   Mogelijkheid om met korting deel te nemen aan reizen en activiteiten, reiskostenvergoeding voor OV-reizen binnen Nederland tot maximaal € 50 per maand.

Reageren?

Reageren op deze vacature kan tot en met 10 maart 2020 door een e-mail met een korte motivatie (max 500 woorden) en je CV (max 2 a4) te sturen naar info@eastpackers.nl. Wij streven ernaar de selectie vóór 1 april 2020 af te ronden.

Over Eastpackers | Stichting UcDean

Eastpackers werkt aan het verbeteren van de kennis en het begrip van Nederlandse jongeren en young professionals over voormalig communistische landen Midden- en Oost-Europa, voormalig Joegoslavië en de voormalige Sovjet-Unie. Wij richten ons met (studie)reizen, vrijwilligerswerk, uitwisselingen en andere activiteiten op een breed publiek van circa 16 tot 35 jaar. Eastpackers | Stichting UcDean wordt geleid door een bestuur, bestaande uit een projectcoördinator, een projectmanager en een financieel manager. Daarnaast werkt Eastpackers | Stichting UcDean met vrijwilligers en freelance reisbegeleiders. Eastpackers | Stichting UcDean heeft geen vast kantoor. Medewerkers werken vanuit huis en op vrijdagen vanuit een flexwerkplek, afwisselend in Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Medewerkers van Eastpackers | Stichting UcDean zijn gedreven, gepassioneerd en sterk gemotiveerd om hun enthousiasme en kennis voor het werkveld over te dragen op leeftijdsgenoten.