fbpx

Reisleiders Checklist

parallax background

Voor vertrek

Travefy

Tickets & Programma

In de Travefy app vind je bij elk programma-onderdeel speciale reisleidersinstructies. Lees die goed door. Als je de Travefy app downloadt, kun je ook met deelnemers chatten. Alle tickets en bevestigingen vind je in de Google Drive map waar je voor wordt uitgenodigd.
stad

Vind je weg

Bereid je voor op stadswandelingen met onze routes. Download Google Maps of Maps.me kaarten op je telefoon of tablet. Check of er OV- en taxi apps zijn die je kunt gebruiken. Gebruik een actuele reisgids. Zorg ervoor dat je je inleest in de actuele politieke en maatschappelijke situatie op de bestemming.
insurance

Verzekering

Check of je goed verzekerd bent voor zorgkosten in het land waar jij naartoe gaat. Denk ook aan een reis- en aansprakelijkheidsverzekering die geldig is in de landen die je bezoekt. Via Eastpackers ben je niet persoonlijk verzekerd als je een reis begeleidt. Je kunt bij ons dus geen kosten voor schade declareren.
pinpas

Pinpas

Zorg ervoor dat je een Eastpackers pinpas meeneemt en de pincode weet. Verwacht je veel te moeten pinnen of heb je een creditcard nodig? Dan kun je extra passen vragen. De limiet per pas voor contante geldopnamen is namelijk 500 euro per dag. We hebben maestro,- VISA, Mastercard en American Express kaarten.
EHBO

EHBO kit

Neem een complete EHBO kit mee. Je kunt hiervoor 20 euro per jaar declareren.Een EHBO cursus is nuttig en wordt soms vergoed via je zorgverzekeraar.
geld

Contant geld

Check bij het bestuur of er voor jouw bestemming contant (wissel)geld beschikbaar is.
kleding

Kleding

Neem voldoende representatieve kleding mee, passend bij het programma en het weer. Denk aan een wind- en waterdichte jas en goede (wandel)schoenen.
vliegtuig

boarding cards

Vlieg je met een budget airline? Dan moet je boarding cards zelf printen. Je ontvangt deze ongeveer 36 uur voor de vlucht per e-mail.

Tijdens de reis

medewerker

Medewerker Reizen

Voor praktische zaken en vragen over het programma en boekingen neem je tijdens de reis contact op met de medewerker reizen.
bestuur

Contactpersoon bestuur

Bij incidenten of klachten van deelnemers, of bij onverwachte kosten, neem je contact op met het bestuur.
food

Maaltijdkrediet

Je kunt de kosten voor maaltijden voor deelnemers voorschieten. Reken 3% toeslag bovenop de officiële wisselkoers.
266px-Logo_rijksoverheid_met_beeldmerk.svg

Gegevens ambassade

Zorg ervoor dat je het adres en de contactgegevens van de dichtstbijzijnde Nederlandse ambassade of het consulaat hebt. Weet in welke gevallen je de ambassade moet informeren.
pinpas

Pinpas gebruiken

Probeer zo veel mogelijk te pinnen in plaats van cash op te nemen. Accepteer bij geldautomaten geen conversie van de lokale munteenheid naar euro's. Dat is onvoordelig.
tikkie

Tikkie

Voorgeschoten bedragen moet je nog tijdens de reis terugvragen. Dit kan via een Tikkie. Gebruik als rekeningnummer NL04KNAB0726613738. Controleer voor het eind van de reis of alle Tikkie's zijn terugbetaald.
Foto

Foto’s maken

Maak minimaal 5 foto’s voor gebruik onze sociale media. Foto's met (blije) deelnemers hebben de voorkeur boven landschapsfoto's. Mail je fotos naar info@eastpackers.nl of upload ze op instagram.

Na terugkomst

declareren

Declareren

Kosten die je hebt gemaakt (bijvoorbeeld om in Nederland naar het vliegveld te reizen) en bedragen die je zelf hebt voorgeschoten, declareer je samen met een betaalbewijs via e-mail: administratie@eastpackers.nl. Kosten voor privé-uitgaven tijdens de reis (waaronder drankjes na afloop van het programma, souvenirs en taxiritten) kun je niet declareren.
Wisselgeld

Wisselgeld

Overgebleven geld lever je in bij het bestuur of bij een medewerker.
bonnetjes

Bonnetjes

Fotografeer al je bonnetjes en stuur dit uiterlijk 5 dagen na terugkomst als 1 pdf-bestand naar administratie@eastpackers.nl
Contact

Eindevaluatie

Je ontvangt de deelnemersevaluatie uiterlijk 3 weken na terugkomst. Het bestuur neemt contact op voor een evaluatiegesprek.

Contact

Hans Hindriks

Voorzitter bestuur

+31 6 12113571


"Verwacht je extra kosten te moeten maken, neem dan contact met mij of een collega op."

Job Verest

Medewerker Reizen

+31 6 24672035


"Neem contact met mij op voor praktische zaken en vragen over boekingen tijdens de reis."