fbpx

Georgian Dreams 2020 – Do it Yourself

Ga je graag met je eigen gezelschap op reis, maar wil je wel gebruik maken van de expertise en ondersteuning van Eastpackers? Boek dan de Georgian Dreams 2020 als Do-It-Yourself variant! Je bepaalt zelf je reisgezelschap, de reisduur, route en het comfortniveau en betaalt een vaste voordelige prijs. Via de Eastpackers reisapp krijg je toegang tot alle tickets, tips voor activiteiten en excursies, wandelroutes, achtergrondinformatie en nog veel meer. 

De Georgian Dream Do-It-Yourself variant volgt in principe dezelfde route als de groepsreis, maar je kunt naar wens onderdelen schrappen of voorstellen doen om bestemmingen langs de route toe te voegen. Als je deze reis als Do-It-Yourself reis maakt, zal voor sommige onderdelen op de route enige ervaring met reizen in de voormalige Sovjet-Unie (en Russische taalkennis) goed van pas komen. Je kunt altijd met één van onze medewerkers overleggen over de beste optie en routes, passend bij je wensen en ervaring. Je kunt er ook voor kiezen om voor sommige routes een taxi te nemen. Zelfs voor lange afstanden is deze optie vaak relatief betaalbaar.

De minimaal noodzakelijke reisduur om de hele voorgestelde route af te leggen is 14 dagen. Je kunt naar wens langer of korter op de verschillende locaties blijven. De totaalprijs van jouw reis hangt af van de uiteindelijke reisduur. Je wensen en voorkeuren geef je door in het aanmeldformulier. Heb je heel specifieke wensen of wil je op meerdere punten van de route afwijken? Dan is het handiger om even contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Als je onze Do-It-Yourself reis boekt, ontvang je van ons:

  • Een retourvlucht
  • Tickets voor vervoer tussen bestemmingen per bus en trein. Tickets voor het lokale OV, toegangsgelden en activiteiten (zoals kosten voor het huren of een fiets of mountainbike, of het maken van een paardrijtocht) zijn niet inbegrepen. Check het overzicht onder “programma” om te zien wat er precies is inbegrepen.
  • Boekingen in comfortabele accommodaties langs de route (meestal met ontbijt).
  • Toegang tot de Eastpackers app met al je tickets, achtergrondinformatie en veel praktische tips.

Bij de Do-It-Yourself reis is geen Eastpackers reisbegeleiding aanwezig (je kunt ons wel per mail en Whatsapp bereiken). Je bent dus zelf verantwoordelijk voor het logistieke aspect van de reis en mist de enthousiaste achtergrondverhalen en stadswandelingen van onze reisexpert en het gezelschap van medereizigers. Ook zijn de kosten voor activiteiten ter plekke (zoals toegang tot musea) en lokaal openbaar vervoer niet inbegrepen in het deelnemersbedrag. Je kunt de Do-It-Yourself optie boeken met een gezelschap van 2,3 of 4 personen.

Ga direct naar het aanmeldformulier