fbpx

EastPACKquiz

Speel hier op vrijdag 29 januari vanaf 20.30 uur de enige echte EastPACKquiz.

Kijk hier naar de LIVESTREAM. 

Doe mee aan de tweede editie van de EastPACKquiz en ontdek wat jij weet over de cultuur, geschiedenis, muziek, gekke trends en fraaie ontdekkingen uit Oost-Europa en de voormalige Sovjet-Unie.

Met 50 nieuwe vragen, bijzondere filmpjes, muziek en foto’s krijg je niet alleen de kans om jezelf te bewijzen, maar ook om je even helemaal in Oost-Europese sferen te bevinden. En het mooiste? Wij laten je dromen over betere tijden, met mooie reizen in het vooruitzicht. Het winnende team ontvangt een reistegoed van € 100 per persoon! Ook voor de tweede en derde plaats liggen reistegoeden in het verschiet.

Hoe werkt het?

  1. Stel een team samen van 2 tot 6 man (blijf thuis en overleg digitaal, via bijvoorbeeld Whatsapp, Skype of Zoom #stayhome). Deelname is gratis. Durf je de uitdaging aan om alleen te spelen? Dat kan ook.
  2. Zorg ervoor dat jij en je team vrijdag 29 januari om 20.30 uur klaar zitten.
  3. Doe mee en claim fikse kortingen op onze reizen! Je volgt de quiz LIVE via Youtube. Heb je Chromecast, dan stream je de uitzending naar je tv, of verbind je laptop bijvoorbeeld aan een tv of groot scherm om met je hele huishouden mee te doen. De link naar de stream verschijnt hier rond 20.00 uur.
  4. Antwoorden op alle vragen geef je via onze website. Elke ronde heeft een eigen antwoordformulier. De formulieren staan hieronder.

Antwoordformulieren

Ronde 1 en Tussenronde 1

Ronde 2 en Tussenronde 2

Ronde 3 en Tussenronde 3

Ronde 4

Volg ons event op Facebook en stel je eigen team samen.