fbpx

Eastpackers zoekt ICT talent! – Reageer voor 20 augustus 2020

Historische steden, kastelen en natuur: de 5 mooiste plekjes van Servië
31 juli 2020
Dresden: Stad met twee gezichten
14 september 2020

Eastpackers werkt aan een nieuwe website. Wij willen onze mooie reizen graag nog beter presenteren, niet alleen op desktops en laptops, maar vooral ook op mobiele apparaten. Onze huidige website stamt uit 2016 en is toe aan groot onderhoud. Daarbij gaat het niet alleen om het uiterlijk en de uitstraling, maar ook om de functionaliteit achter de schermen. Ben jij creatief, heb je ervaring met het vormgeven van websites en kun je goed overweg met WordPress en andere ICT-applicaties? Lees dan snel verder!

De opdracht

Doel van de opdracht is het opleveren van een nieuwe website vóór het eind van het jaar 2020, of zoveel eerder als mogelijk. Hierbij dient zowel de functionaliteit als het uiterlijk onder handen genomen te worden. Uitgangspunten zijn:

  1. Visueel aantrekkelijker presenteren van de activiteiten

Wij presenteren onze activiteiten graag op een meer visueel aantrekkelijker manier. Daarbij hoort het gebruik van (hoge kwaliteit) multimedia, een enthousiasmerende toon en een persoonlijke benadering. Wij staan open voor de toepassing van nieuwe vormen van content, zoals testimonials, blogs en (reis)video’s. Het doel van onze website is het enthousiasmeren van klanten en verkopen van producten (reizen, vrijwilligerswerkprojecten).

Kernwaarden die wij graag uitstralen zijn “jong, avontuurlijk, verrassend.” Reizen van Eastpackers zijn anders dan gebruikelijke groepsreizen. Bij Eastpackers leer, zie en doe je méér. Je mengen ons onder de lokale bevolking, reizen met lokale vervoersmiddelen en eten en drinken op de plekken waar je leeftijdsgenoten uit het gastland ook naar toe gaan. We kiezen bestemmingen off the beaten track, bieden méér inhoud en verdieping, richten ons op een jonge, ondernemende, avontuurlijke hoogopgeleide doelgroep en bieden een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Deze waarden en identiteit komen tot uitdrukking in onze nieuwe website.

  1. Gebruiksvriendelijke website

Onze website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, onafhankelijk van het apparaat waarop onze content wordt bekeken. Optimalisering voor mobiele apparaten is hierbij een prioriteit. We streven naar een herkenbaar gepresenteerd onderscheid tussen onze verschillende activiteiten. Onder gebruiksvriendelijkheid voor de gebruikers bestaat ook een hoge laadsnelheid.

  1. Professionele back-office en verbeterde functionaliteit.

De website wordt niet alleen gebruikt door (potentiële) klanten, maar ook door medewerkers van Eastpackers. Content dient op een gebruiksvriendelijke manier te worden toegevoegd. Wij geven de voorkeur aan een website die draait op WordPress. Functionele toepassingen (plug-ins) worden zorgvuldig gekozen. Betaalde varianten hebben de voorkeur. Uitgangspunt is tevens dat de website functioneert met een nieuw in te richten backofficesysteem waarin boekingen, betalingen en deelnemersgegevens met inachtneming van relevante wetgeving zoals de AVG zoveel mogelijk geautomatiseerd worden verwerkt. De website wordt tot slot geoptimaliseerd voor online vindbaarheid (SEO).

Ben jij de avontuurlijke websitebouwer die zorgt dat wij klaar zijn voor nieuwe bestemmingen?

Neem dan voor 20 augustus 2020 contact met ons op via info@eastpackers.nl.

Voorwaarden

We staan zowel open voor opdrachtverlening als voor een (tijdelijk) dienstverband. Heb of ken je een bedrijfje dat ons zou kunnen helpen? Ook dan kan het de moeite waard zijn om contact met ons op te nemen. Wij stellen een vergoeding ter beschikking die past bij de ervaring en kwaliteiten van de partij met wie we samenwerken en onze identiteit als non-profit organisatie.

De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf september 2020 en uiterlijk eind 2020 afgerond of zoveel eerder als mogelijk.

Over Eastpackers

Eastpackers (een handelsnaam van Stichting UcDean) organiseert reizen, uitwisselingen en vrijwilligersprojecten om de kennis van en het begrip voor de samenlevingen in voormalig communistische landen in Oost-Europa, Rusland, de Balkan, Kaukasus en Centraal-Azië te vergroten. We richten ons op scholieren, studenten en (young) professionals die buiten de gebaande paden willen reizen en méér willen zien, leren en ervaren dan bij reguliere reizen gebruikelijk is. Jaarlijks gaan ruim 500 deelnemers uit heel Nederland met ons  naar het buitenland.