fbpx

Eastpackers nieuwe handelsnaam van Stichting UcDean

Vacature Projectmedewerker Reizen (reageer voor 20 mei 2019)
1 april 2019

logo-vierkant-zwart-rgbVanaf vandaag ziet de website van Stichting UcDean er anders uit dan je gewend bent. Na zes jaar is het tijd voor een nieuw jasje. En, belangrijker nog, voor een nieuwe naam. Stichting UcDean gaat verder onder de handelsnaam “Eastpackers”. 

Tijdens onze oprichting in 2011 waren wij nog nauw verbonden met het University College in Utrecht. De naam van onze stichting refereerde hieraan. Zes jaar later dekte onze naam echter niet langer de breedte en inhoudelijke focus van onze activiteiten. Met de handelsnaam “Eastpackers” hopen we nog beter duidelijk te maken waar we voor staan: avontuurlijke rondreizen en vrijwilligerswerkprojecten voor jongeren en jongvolwassenen tot ongeveer 35 jaar naar het Oosten, van Berlijn tot Centraal-Azië. Reizen en vrijwilligerswerkprojecten waarbij je een rugzak boven een koffer verkiest, en meer ziet, leert en doet dan wanneer je zonder ons op pad zou gaan. Met Eastpackers krijg je de ideale reisgenoot voor al je backpackvakanties, school- en studiereizen en uitdagend vrijwilligerswerk.

Met een nieuwe naam en een nieuwe website, introduceren we ook een nieuw logo, en nieuwe sociale media kanalen. We grijpen de vernieuwing van ons uiterlijk daarnaast aan om een inhoudelijke verbetering en verdieping van ons reisaanbod door te voeren. Vanaf 2017 kun je met Eastpackers namelijk ook op reis naar het Midden-Oosten. We bieden vanaf 2017 rondreizen en vrijwilligerswerkprojecten aan naar onder meer de Kaukasuslanden, Iran, Jordanië, Israël en de Palestijnse gebieden.

We zijn ervan overtuigd met een nieuw uiterlijk en een nog aantrekkelijker reisaanbod ook de komende jaren toonaangevend te blijven als het gaat om een avontuurlijke kennismaking met minder vanzelfsprekende bestemmingen in Oost-Europa en de Oriënt.