fbpx

EastPACK quiz 2.0: de beste voorbereiding voor een Oost-Europese pubquiz

Het noorderlicht: 5 plekken voor de beste natuurlijke lichtshow van Europa
18 januari 2021

Vrijdag 29 januari is het zover! De tweede EastPACK quiz gaat live om 20:30 uur op https://eastpackers.nl/eastpackquiz/. Helemaal online, dus coronaproof! Om kans te maken op de felbegeerde reistegoeden kan enige voorbereiding geen kwaad. Vul je kennis aan met de tips uit deze blog en je komt gegarandeerd goed beslagen ten ijs.

Hoe is jouw algemene Oost-Europa kennis? Een mooi startpunt is deze quiz van The Guardian. Na deze 15 vragen weet je gelijk waar je nog aan kunt schaven. Wil je beginnen bij de basis, dan raden wij je deze en deze blog aan met Oost-Europafeitjes. 

Wat kun je vrijdag verwachten? Zoals een goede pubquiz betaamt zijn er verschillende rondes: geschiedenis, geografie, muziek, cultuur én als klap op de vuurpijl een uitgebreide plaatjesronde.

Op dit Oostblog wijden we regelmatige blogs aan onze favoriete bestemmingen en de beste achtergrondinformatie over de gebieden die wij bezoeken. Voor de geschiedenisronde loont het om deze blog over architectuur nog eens goed in je op te nemen. 

Voor de muziekronde schaadt het niet om een goede Spotify playlist met Oost-Europese hitjes aan te zetten. Je vindt de beste muziek in Oost-Europese sferen in deze blog.

Dan de allerlaatste laatste tip voor de plaatjesronde: deze treurtrips in Nederland zijn onze favoriete coronatip. Binnen Nederland valt genoeg esthetische treurnis te ontdekken! 

We hopen je te zien op vrijdag 29 januari 2021 om 20:30 uur op deze link