fbpx

Best of Bulgaria 2021 – Do it Yourself

Ga je graag met je eigen gezelschap op reis, maar wil je wel gebruik maken van de expertise en ondersteuning van Eastpackers? Boek dan Best of Bulgaria 2021 als Do-It-Yourself variant! Je bepaalt zelf je reisgezelschap, de reisduur, route en het comfortniveau en betaalt een vaste voordelige prijs. Via de Eastpackers reisapp krijg je toegang tot alle tickets, tips voor activiteiten en excursies, wandelroutes, achtergrondinformatie en nog veel meer. 

De Best of Bulgaria Do-it-Yourself variant volgt in principe dezelfde route als de groepsreis, maar je kunt naar wens onderdelen schrappen of voorstellen doen om bestemmingen langs de route toe te voegen. Als “do-it-yourself” reiziger vereist een bezoek aan de 7 Lakes in het Rila gebergte wat meer zelforganisatie (je zult een taxi moeten huren of als een pro door het Bulgaarse streekvervoer moeten kunnen navigeren). De overige bestemmingen in de groepsreis zijn goed met het OV te bereiken. De minimaal noodzakelijke reisduur om de hele voorgestelde route af te leggen is 11 dagen. De basisprijs is € 650 per persoon (+ € 30 per reisdag). Je kunt naar wens langer of korter op de verschillende locaties blijven. De totaalprijs van jouw reis hangt af van de uiteindelijke reisduur. Je wensen en voorkeuren geef je door in het aanmeldformulier. Heb je heel specifieke wensen of wil je op meerdere punten van de route afwijken? Dan is het handiger om even contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Als je onze Do-It-Yourself reis boekt, ontvang je van ons:

  • Een retourvlucht
  • Tickets voor alle vervoer tussen bestemmingen per bus en trein. Tickets voor het lokale OV zijn niet inbegrepen.
  • Boekingen in comfortabele accommodaties langs de route (meestal met ontbijt).
  • Toegang tot de Eastpackers app met al je tickets, achtergrondinformatie en veel praktische tips.

Bij de Do-It-Yourself reis is geen Eastpackers reisbegeleiding aanwezig (je kunt ons wel per mail en Whatsapp bereiken). Je bent dus zelf verantwoordelijk voor het logistieke aspect van de reis en mist de enthousiaste achtergrondverhalen en stadswandelingen van onze reisexpert en het gezelschap van medereizigers. Ook zijn de kosten voor activiteiten ter plekke (zoals toegang tot musea) en lokaal openbaar vervoer niet inbegrepen in het deelnemersbedrag. Je kunt de Do-It-Yourself optie boeken met een gezelschap van 2,3 of 4 personen.

Ga direct naar het aanmeldformulier